Основни
пакети за настаняване

Приемна грижа - ден и нощ

Предлагаме на нашите клиенти пакет „ДЕН И НОЩ”, в нашата къща Golden Years (Златни Години), в специално обособени помещения за възрастни хора и хора с увреждания, с осигурена 24-часова денонощна грижа от висококвалифицирани специалисти по Ваш избор – личен асистент, социален асистент или домашен помощник. Избрания асистент ще полага грижи за Вас, според вашите изисквания или здравословно състояние. За да се осигури пълноценна грижа през целия ден и нощ, услугата се извършва от двама или трима асистенти. Осигурява се 4-5 кратно хранене с био храна –собствено производство.

“Дара 13” ЕООД предлага пакет “Ден и Нощ”, както в Golden Years (Златни Години), така и в собствения дом на клиента. Какво включва пакета “Ден и Нощ” в личния дом на клиента:

За кратък период от време може да ви се наложи да ползвате личен асистент, социален асистент или домашен помощник. При необходимост от съдействие при гледането на възрастни или болни хора у дома, Ви предлагаме 3 варианта:

„Дневен” – Осигуряване на личен асистент за възрастен или болен човек от 4 до 8 часа в периода от 08:00 до 20:00 часа. “Личен асистент” е лице, полагащо постоянни грижи за лице с трайно увреждане, или за тежко болен, за задоволяване на ежедневните му потребности.

„Нощен” – Осигуряване на грижа за възрастен или болен човек за 8 часа в периода от 20:00 до 08:00 часа. “Нощен” - осигуряване на грижа за 12 часа през нощта. За да се осигури пълноценна грижа през цялата нощ, услугата се извършва от един асистент.

“Денонощен” - осигуряване на лични асистенти за 24 часа в денонощието. За да се осигури пълноценна грижа през целия ден и нощ, услуга се извършва от двама или трима асистенти.

Направете запитване

Вижте и другите ни пакети услуги